Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© andreypopov dreamstime.com Komponenter | 22 september 2015

Amtele i distributionsavtal med Cobham

Cobham har utsett Amtele till ny distributör i Sverige, Danmark och Norge.
Amtele kommer att distribuera företagets hela sortimentet av mätinstrument och mätsystem för branscher som flyg, försvarsindustri, telekom, fordonsindustri, trådlös kommunikation, med flera.

– Det är en fantastisk utmaning för oss att få ta över distributionsansvaret. Vi har inte haft denna typ av mätinstrument tidigare och vi ser det som en spännande förändring som passar vår säljorganisation perfekt, säger Peter Perman, ansvarig för RF & Mikrovåg, Telekom, Wireless och Militära System inom Amtele.

Avtalet omfattar verksamhetsområdet Cobham AvComm, tidigare Aeroflex Test Solutions, som tidigare har hanterat den svenska distributionen i egen regi. Företaget väljer nu att lämna över merparten till Amtele, som redan har kompletterande produkter för kundsegmenten. Cobham AvComm behåller dock en direktanställd KAM i Sverige med ansvar för en nyckelkund.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2