Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Komponenter | 29 september 2015

Stärkt position inom kondensatorer med nytt Nordenuppdrag till Amtele

Amtele har fått uppdraget att marknadsföra och distribuera samtliga produkter inom Knowles Capacitors.
Företaget stärker därmed sin position inom högkvalitativa kondensatorer, bland annat med produkter från engelska Syfer som har en mycket stark position inom ytmonterade kondensatorer.

– Ett mångårigt samarbete med DLI och Voltronics som är två av de fyra företag som utgör Knowles Capacitors, har lett fram till uppdraget att även representera Syfer och Novacap. Därmed får vi en mycket stark produktportfölj inom kondensatorer, förklarar Peter Perman, ansvarig för RF & Mikrovåg, Telekom, Wireless och Militära System inom Amtele.

Amtele kommer att marknadsföra och distribuera företagens produkter i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Baltikum.

– Engelska Syfer har en ny och konkurrenskraftig produktionsanläggning i Kina, vilket ger våra kunder nya möjligheter. Det innebär att det finns kapacitet att klara även stora beställningar. Prisbilden blir också mycket intressant, betonar Peter Perman.

Sortimentet hos amerikanska Novacap består huvudsakligen av kondensatorer (MLC) för tuffa applikationer inom branscher som militärt, rymd, flyg, medicin, elkraft, med flera.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2