Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© abb Elektronikproduktion | 07 oktober 2015

ABB inviger ny fabrik

ABB inviger idag sin nya tillverkningsenhet för luftisolerade mellanspänningsställverk (AIS) i Tangerang, 25 kilometer från Indonesiens huvudstad Jakarta.
Satsningen är en del av företagets 2o miljoner dollars-investering i Indonesien som även omfattar en ny fabrik för lågspänningsprodukter i Cibitung, på västra Java, som öppnades förra året. Fabriken kommer också att tjäna som ett leveransnav för hela regionen.

– Denna högteknologiska fabrik ska hjälpa oss att möta det växande behovet av eldistribution och understryker ABB:s åtagande i Indonesien och Sydostasien, säger Bernhard Jucker, global chef för ABB:s division Power Products. Investeringen stödjer vår globala geografiska satsning i linje med strategin Next Level för att accelerera hållbart värdeskapande och fokusera på tillväxtmarknader.

Fabriken på 3'700 kvadratmeter ska tillverka flera typer av luftisolerade mellanspänningsställverk (AIS), bland annat ABB:s UniSwitch, UniSec, UniGear och UniGear Digital. Den nya semiautomatiserade fabriken är uppbyggd enligt lean manufacturing och har en produktionskapacitet av 4'000 ställverksfack per år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1