Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dave cox dreamstime.com Komponenter | 09 oktober 2015

Sony förvärvar belgiskt

Sony Corporation har slutfört förvärvet av Softkinetic Systems, som arbetar med bildsensorer, efter att ha nått en överenskommelse med bolaget och dess större aktieägare.
Softkinetic - som arbetar med time-of-flight (ToF)-bildsensornteknik, samt relaterade system och programvara - har blivit ett helägt dotterbolag till Sony.

ToF är en metod för att läsa av avståndet till ett objekt. ToF-avståndsmätningar använder pixlar, som läggs ovanpå sensorn i två dimensioner, för mätning av flight time (fördröjning) som det tar för ljus att lämna källan, reflektera objektet, och återvända till bildsensorn.

Sony kommer att fokusera på att kombinera Softkinetic:s ToF-sortiment av bildsensorteknologi med sin egna teknik, med syfte att utveckla nästa generation av bildsensorer och lösningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1