Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Teknik | 09 oktober 2015

September, elektronik och Lund – vad kan det vara?

September handlar vanligtvis om den annalkande hösten; soppa till lunch, kaffet byts ut till te och jakten pÄ ett par nya handskar börjar (frÀmst pÄ grund av att du inte minns var de frÄn förra Äret Àr).
Men september handlar ocksĂ„ om TEC Lund. Vi Ă€r speciellt fĂ€sta vid Lund, det var trots all hĂ€r vi höll vĂ„rt första TEC 2011. I Ă„r hade vi ett ganska intressant program med presentationer pĂ„ scenen. Magnus Runnbeck pĂ„minde oss om att det inte bara Ă€r ett mörker över den svenska tillverkningsindustrin. FörĂ€ndringar Ă€r pĂ„ vĂ€g, var sĂ„ sĂ€ker, men Ă€r allting negativt? – Nej.

Robert Boks (frÄn Delo) höll en kort och informativ presentation om olika typer av adhesives som anvÀnds inom elektroniktillverkning samt om vikten att vÀlja den rÀtta för jobbet. Joakim Johansson bjöd pÄ ett fÄgelperspektiv av hur vi pÄ Evertiq har sett förvÀrvstrenderna inom EMS-industrin de senaste Ären.

Denis Giba (WĂŒrth CBT) försĂ€krade oss att en katastrof inte alls behöver betyda slutet. Vi lyssnade pĂ„ en presentation om hur företaget gick frĂ„n att se sin mönsterkortsfabrik stĂ„ i lĂ„gor, till att bygga sin modernaste fabrik.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-1