Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 maj 2002

Anoto in i Italien

Anoto och Telecom Italia Mobile lanserar pappersbaserade tjänster med Anoto funktionalitet i Italien.
Italiens ledande mobiloperatör, TIM, och Anoto samarbetar för att lansera digitala penn- och pappersbaserade tjänster på den italienska marknaden. Initialt kommer standardiserade tjänster som gör det möjligt att skicka handskriven text direkt från pappret som ett grafiskt
e-mail, fax eller SMS till en PC eller mobiltelefon att lanseras. En kommersiell test påbörjas under andra halvåret 2002.

"Samarbetet med TIM innebär inte bara att vi samarbetar med den ledande operatören i Italien, utan medför också att vi kan erbjuda tjänster med Anoto funktionalitet på en av de största och viktigaste mobilmarknaderna i Europa. Som marknadsledare möjliggör TIM användningen av pappersbaserade tjänster för miljoner italienska användare. TIM är också av strategisk betydelse eftersom TIMs engagemang, aggressiva expansionsplaner och förnyelsetakt befäster dess ledande ställning på den mobila marknaden," säger Christer Fåhraeus, VD för Anoto.

TIM är med sina 24,1 miljoner abonnenter i landet och 39,7 miljoner abonnenter runt om i världen Italiens ledande mobiloperatör, vilket skapar möjligheter för ett vidgat utbud av pappersbaserade tjänster.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2