Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kentoh dreamstime.com Komponenter | 03 november 2015

Thinfilm och Ypsomed levererar smarta injektionssystem

Norska Thin Film Electronics har ingått ett partnerskap med Ypsomed Group, en utvecklare och tillverkare av injektionssystem för självmedicinering.
Genom partnerskapet, kommer företagen att samarbetar för att integrera teknik Thinfilms NFC OpenSense i YpsoMate autoinjektor som ett sätt att förbättra insynen av patientens egenvård.

YpsoMate autoinjektorer är ett disponibelt 2-stegs injektionssystem som huserar förfyllda glas- eller polymersprutor, och utlöses av så kallad push-on-skin aktivering.

Patienter använder denna lösning för att själv ge sig periodiska injektioner för löpande vård av kroniska sjukdomar. Genom att kombinera denna lösning med NFC OpenSense samt en anpassad mobilapp, kommer patienterna få tillgång till ett informationsflöde som innehåller allt från påminnelser, användningsriktlinjer, refill instruktioner samt autentisering. Läkarna kommer även kunna spåra huruvida patienter håller fast vid dagliga behov av självmedicinering.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1