Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© darren baker dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 november 2015

KK Group etablerar nytt dotterbolag

Som ett nytt företag inom KK-koncernen kommer KK Wind Solutions Service A/S ta itu med den ökande komplexiteten inom tjänsteområdet och ge specialiserad support för kunderna.
"Vi upplever en ökad efterfrågan på våra högt specialiserade kompetenser i service av elektriska system inom vindkraftsindustrin. Vi förväntar oss att den senaste tidens tillväxt – en nära fördubbling av våra intäkter inom serviceområdet under de senaste två åren - kommer att fortsätta”, säger Tommy G. Jespersen, vd för KK Group.

KK Wind Solutions Service A/S kommer att vara ett systerbolag till andra företag i koncernen; KK Wind Solutions A/S och KK Wind Solutions Polska Sp.zoo

Det nya bolaget kommer att hantera all verksamhet i samband med service av elektriska komponenter i vindturbiner. Företaget kommer att sysselsätta cirka 50 anställda, som överförs från KK Wind Solutions.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1