Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 31 maj 2002

LC-Tec varslar 20

Bildskärmsbolaget LC-Tec säger upp 20 personer av bolagets 49 anställda. Under sommaren ska ett kraftfullt besparingsprogram utarbetas.
LC-Tecs försäljning av egentillverkade informationstavlor har gått betydligt sämre än väntat. Men det går bättre än väntat för kundstyrd tillverkning av LCD-paneler. Detta skriver di.se.
- "Personalminskningarna i LC-Tec innebär att koncernen väntas nå ett positivt kassaflöde i november-december i år", säger bolagets styrelseordförande Åke Hörnell till Nyhetsbyrån Direkt. "Personalminskningarna ska vara genomförda senast den 1 augusti men det dröjer lite längre innan de får full effekt", säger han.

LC-Tec koncernen har tre affärsområden, Display, Smartsign och Automation. Displays erbjuder skyltlösningsleverantörer och återförsäljare av skyltar i norra Europa, LCD-moduler, halvfabrikat eller nyckelfärdiga, främst avsedda för information. Smartsign erbjuder en systemlösning med egna och andras skärmar tillsammans med kundanpassad programvara för distribution av budskap. Majoriteten av kunderna är stora bolag inom svenskt näringsliv. Automation erbjuder kundanpassade produktionsutrustningar till LCD-industrin i Europa och USA.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2