Annons
Annons
Annons
Annons
© youssouf cader dreamstime.com Komponenter | 04 december 2015

Waystream får ny uppföljningsorder från Energi Fyn i Danmark

Waystream, som utvecklar och säljer fiberbaserad bredbandsutrustning, har via sin partner Conscia A/S i Danmark fått ytterligare en order från Energi Fyn Bredbånd. Uppföljningsorderns värde uppgår till cirka en miljon kronor.
Accessutrustningen, bestående av ASR6000 och tillhörande SFP:er, levereras omgående och ska användas i byggnationen av nya nät i Energi Fyn Bredbånds nätverk.

Fibernät är den snabbast växande bredbandsteknologin i Danmark, och sedan 2013 har det totala antalet bredbandsabonnenter via fiber stigit med nästan 25 procent i landet.

– Vi är såklart mycket glada över Energi Fyn Bredbånds fortsatta förtroende. Vi har löpande levererat accessutrustning till dem i takt med att de utökat sitt fiberbaserade nätverk gentemot danska konsumenter, och Danmarks efterfrågan ser ut att även fortsättningsvis växa snabbt precis som i övriga Europa, säger Johnny Hedlund, vd på Waystream.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2