Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© firaxissmooke dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 december 2015

Sensys får fransk order värd 14 miljoner

Sensys Gatso Group har erhållit ytterligare en order för fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem värd 1,5 miljoner euro, motsvarande 14 miljoner kronor, från Frankrike.
Ordern omfattar leveranser av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem och är en fortsättning på det projekt som Sensys Gatso Group påbörjade 2013. Ordern planeras att levereras under första halvåret 2016.

– Vi är både stolta över och tacksamma för att det franska inrikesministeriet har utökat sitt förtroende för Sensys Gatso med ytterligare en order. Nyttan med de fordonsmonterade systemen, som visats i Frankrike, har rönt stort intresse på den globala marknaden. Denna order är ytterligare ett kvitto på styrkan i konceptet, säger Göran Löfqvist, Executive Vice President på Sensys Gatso Group AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1