Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© saab Elektronikproduktion | 19 augusti 2016

Saab vill växa i Danmark

Idag invigs Saabs nya huvudkontor i Danmark. Det hÀr Àr ett resultat av att bolaget vÀxer i landet.
Saab skriver att den danska verksamheten gÄr frÄn att vara en produktleverantör till att vara en lösningsleverantör inom bÄde civila och militÀra applikationer.

"Vi vill utöka vÄr totala nÀrvaro i Danmark och erbjuda Saabs innovativa och högteknologiska system och lösningar inom försvar och sÀkerhet till den danska marknaden", sÀger Heino Lundgren, vd för Saab i Danmark och chef för Saabs affÀrsenhet Kommunikationslösningar inom affÀrsomrÄde Support and Services.

Sett till de fyra senaste Ären har Saab mer Àn fördubblat sin omsÀttning i landet och rekryterat 30 nya anstÀllda. Nu vill Saab fortsÀtta vÀxa:

"SÞnderborg Àr en av de stora ingenjörs-hotspots som finns i Danmark. Flera av Danmarks ledande teknikföretag har sitt huvudkontor i omrÄdet och detta hjÀlper oss att attrahera rÀtt kompetens och fÀrdigheter som kommer att bygga grunden för vÄr tillvÀxt. För Saab Àr SÞnderborg den idealiska platsen för att bygga för framtiden, nÄgot som vi Àr övertygade om att vi har gjort hÀr pÄ vÄrt nya kontor", sÀger Heino Lundgren.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2