Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 05 augusti 2002

Nytt DSP-verktyg

Analog Devices presenterar VISUALDSP++ RELEASE 3.0, med nyckelinnovationer som tillåter visualisering av avgörande programmeringselement, tillsammans med ny VCSE som gör det möjligt att återanvända programvarumoduler.
Analog Devices lanserar nu den senaste medlemmen i sin familj av DSP-utvecklingsverktyg CROSSCORET, nämligen VisualDSP++T release 3.0. I denna release ingår VisualDSP++ Component Software Engineering (VCSE), en komponentmodell och en binär standard som ger utvecklare tillgång till tidigare utvecklade programvarumoduler, samt en metodik för återanvändning av programvarumoduler som byggblock i DSP-projekt.

"Under de senaste 10 åren har komponentbaserad programvarukonstruktion blivit den primära metoden för utveckling av programvara för Windows och UNIX", säger Gerald McGuire, produktansvarig för generella DSP inom Analog Devices. "ADI:s unika VCSE ökar kraften i VisualDSP++ genom att låta konstruktörerna utnyttja befintlig kod och integrera tredjepartskomponenter i sina DSP-projekt. VCSE förenklar dessutom processen att jämföra och välja algoritmer genom att låta konstruktörerna söka moduler på Internet, för att sedan granska, ladda ner och jämföra olika tredjepartskomponenter."

VCSE stöder Assembler, C, C++ eller en blandning av dessa programmeringsspråk, utan krav på en övergripande struktur i form av ett operativsystem eller en schemaläggare. Det finns även inbyggda guider i VisualDSP++ som automatiskt skapar ett IDL (Interface Definition Language) som strukturerar och integrerar språket i tillämpningen. Detta möjliggör snabb framtagning av prototyper och enkel återanvändning av beprövade programvarukomponenter. Möjligheten att återanvända komponenter minskar också totalkostnaden för att skapa en tillämpning, och höjer programkodens kvalitetsnivå.

Om VisualDSP++
VisualDSP++ är en integrerad utvecklings- och verifieringsmiljö som erbjuder projektledningsmöjligheter och som tillåter programmerare att förflytta sig mellan redigering, programkonstruktion och verifiering, inom ett och samma användargränssnitt. Bland funktionerna kan nämnas VisualDSP++ Kernel (VDK), C/C++-kompilator, avancerade 3D-plottningsverktyg, statistisk profilering och support för TCL-skript. VisualDSP++ ingår i ADI:s familj CROSSCORE med DSP-utvecklingsverktyg. Här ingår även emulatorer och utvärderingskort.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2