Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 12 augusti 2002

Ledningsskifte i Effnet

Örjan Grinndal har beslutat att lämna sitt uppdrag som VD i Effnet Group AB. Nuvarande styrelseledamoten Göran E Larsson kommer att utses till ny temporär VD.
Även VVD Marika Philipson har valt att lämna bolaget. Hans Runesten, också styrelseledamot, kommer att utses till ny temporär VVD. Båda tillträder sina nya befattningar den 15 augusti.

"Effnets nuvarande ledning har gjort ett utmärkt arbete med fokuseringen av bolagets verksamhet, marknadsorienteringen av organisationen samt minskningen av företagets kostnadsmassa. Styrelsen beklagar att Örjan nu väljer att lämna företaget", kommenterar Magnus Ryde, styrelseordförande i Effnet Group AB.

"Som styrelseledamot har jag i ett års tid följt hur bolaget har kämpat för sitt kommersiella genombrott på en utomordentligt besvärlig marknad", kommenterar Göran E Larsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2