Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 augusti 2002

Stororder till PartnerTech

PartnerTech tecknar order med Hypercom till ett värde av 70 miljoner kronor.
PartnerTech har tecknat en order med Hypercom Financial Terminals AB om att tillverka kontokortsterminaler för användning i ett On-Line system, till ett värde av 70 miljoner kronor. Ordern ska levereras före decembers utgång i år.

Hypercom har utvecklat och erhållit en order på en ny säker terminal för kortbetalningar, d v s den utrustning som ska säkra överföringarna av kapital med s k pin-koder. I samband med detta har PartnerTech utvalts till tillverkare av dessa.

- Leveranserna av Hypercoms kvalificerade produkt har startat och projektet kommer att avslutas före decembers utgång. Produkten kräver hög teknisk kompetens inom bl a säkerhet. Hela projektet är tekniskt och tidsmässigt utmanande och vi får möjlighet att visa upp vår kompetens och skicklighet inom varierande områden, säger PartnerTechs VD, Mikael Jonson.

- Vi valde PartnerTech för deras erkänt djupa tekniska kompetens och flexibilitet, säger Leif Nilsson, VD på Hypercom Financial AB.

Hypercom Corporation är en världsledande koncern inom elektroniska betalningssystemslösningar. Huvudkontoret ligger i Phoenix, Arizona. Koncernen har över 5 miljoner av sina terminaler installerade i över 100 länder. Företaget är noterat på New York börsen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1