Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 augusti 2002

EDC expanderar

Trots lågkonjunkturen ökar EDC's orderingång kraftigt. Man har den gångna veckan nyanställt 38 personer.
"Vi har under de senaste månaderna haft ökad orderingång. Den orderstock från befintliga kunder samt den tilltro till nya potentiella kunder gör att vi ser mycket ljust på framtiden" säger Anders Nilsson, vice VD på EDC AB.

Detta sammantaget gör att EDC under den gångna veckan fastanställt 18 personer samt visstidsanställt 20 personer, den sammanlagda personalstyrkan uppgår idag till ca 140 anställda. "Vi har idag ett omgående behov av ytterliggare ett stort antal kvalificerade lödoperatörer samt ett antal maskinoperatörer" säger Lotta Liljedahl, personalansvarig på EDC.

Under de närmsta veckorna kommer arbetsförmedlingen att starta rekryteringar till ett antal elektronikutbildningar som kommer att hållas under hösten. Utbildningarna syftar till att förse elektronikindustrin i Värmland med kvalificerade löd- och maskinoperatörer. På den administrativa sidan har man även behov av förstärkning på inköp och kundsupport.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1