Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexskopje dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 januari 2017

Johnny Hedlund lämnar Waystream

Efter elva Är, varav de senaste fem Ären som vd, har Johnny Hedlund beslutat sig för att lÀmna Waysteam.
Hedlund kommer att fortsÀtta som vd under uppsÀgningstiden samt bistÄ i rekryteringsprocessen av en ersÀttare.

– Vi vill tacka Johnny för hans utomordentligt fina insats. Under hans ledning har bolaget framgĂ„ngsrikt introducerat ett flertal produkter och lösningar, som marknaden tagit emot mycket vĂ€l. NĂ€r nu Waystream gĂ„r in i nĂ€sta fas med ett ökat fokus pĂ„ försĂ€ljning, vĂ€ljer Johnny att lĂ€mna bolaget, sĂ€ger Peter Kopelman, styrelseordförande i Waystream.

Styrelsen har pÄbörjat arbetet med att finna en ersÀttare. MÄlsÀttningen Àr att rekrytera en ersÀttare sÄ snart som möjligt för att sÀkerstÀlla en bra övergÄng.

– Jag Ă€r mycket stolt över vad jag och mitt team har Ă„stadkommit under mina fem Ă„r som VD. De senaste tvĂ„ Ă„ren har varit vĂ€ldigt intensiva. Vi har noterat bolaget pĂ„ NASDAQ First North och fortsatt arbetet med att befĂ€sta vĂ„r position som pionjĂ€rer pĂ„ den nordiska marknaden. Dessutom har vi utvecklat och lanserat de första produkterna i vĂ„r nya plattform MPC480, som genom kostnadseffektiv hĂ„rdvara och ”pay-as-you-grow”-licenser för avancerad mjukvara, kommer att hjĂ€lpa befintliga och nya kunder att vĂ€xa sina bredbandsnĂ€t med förbĂ€ttrad lönsamhet. Att lĂ€mna bolaget Ă€r inget enkelt beslut, men tillfĂ€llet Ă€r rĂ€tt för bolagets framtida utveckling, sĂ€ger Johnny Hedlund.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1