Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 21 augusti 2002

Prata genom glas

Teleanalys presenterar en ny produkt som gör det möjligt att prata genom säkerhetsglas.
På många platser med kundbetjäning vill man kunna tala med en besökare trots att det finns ett glasfönster som hindrar ljudet för att hindra överfall eller smittspridning, Den nya produkten kallad "Parcom" är ett system som gör det möjligt att samtala trots säkerhetsglaset.

Teleanalys har utvecklat ett system med utökad funktionalitet framtaget tillsammans med passpolisens Schengenprojekt på Arlanda flygplats och vid Stockholms hamnar. Den 24-27 september kommer man att ställa ut ett komplett Parcomsystem speciellt utvecklat för att tala genom säkerhetsglas på mässan SKYDD 2002 i Älvsjö. Man kommer att bygga upp en arbetsplats där man under verklighetstrogna förhållanden kan prova att tala genom säkerhetsglas.

Teleanalys affärsidé är att utveckla och marknadsföra enkla och robusta lösningar som bygger på modern teknik och tillgodoser användarens behov av driftsäkra talsystem i krävande miljöer. Bland kunderna återfinns bland annat SL, Regeringskansliet, FMV, FRA, Kustbevakningen, norska sjöpolisen, Stockholms hamnar och Arlanda flygplats.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2