Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© precise biometrics Komponenter | 30 januari 2017

Precise Biometrics utökar licensavtal med befintlig kund

Svenska Precise Biometrics har ingÄtt ett utökat licens- och distributionsavtal med en befintlig sensorkund med en garanterad licensintÀkt pÄ minst 17,5 miljoner kronor under 2017 och 2018.
Det utökade avtalet omfattar licensiering av Precise BioMatch Mobile – bolagets algoritmlösning för fingeravtrycksigenkĂ€nning i mobila enheter – och ger intĂ€kter pĂ„ 17,5 miljoner kronor för ett förutbestĂ€mt antal licenser under en tvĂ„Ă„rsperiod. Det utökade avtalet ersĂ€tter det befintliga avtalet under den hĂ€r perioden som garanterade intĂ€kter om 1,5 miljoner kronor för rĂ€tten att anvĂ€nda mjukvaran.

Det kan ocksÄ blir sÄ att avtalet kan generera ytterligare intÀkter, förutsatt att kundens försÀljningsvolymer överskrider antalet förutbestÀmda licenser i avtalet.

– Vi Ă€r glada över att ha ingĂ„tt detta avtal som ytterligare stĂ€rker samarbetet med vĂ„r kund, samtidigt som vi sĂ€krar betydande intĂ€kter för de kommande tvĂ„ Ă„ren. Avtalet understryker tillvĂ€xten i marknaden och bekrĂ€ftar vĂ„r position som den ledande leverantören av fingeravtrycksmjukvara, sĂ€ger HĂ„kan Persson, vd pĂ„ Precise Biometrics.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1