Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 februari 2017

Waystream får indisk genombrottsorder

Waystream har fått sin första order på den indiska marknaden via sin nya partner Genexis India. Slutkunden, PMPL, är en del av Digicablecomm och är aktiv i Kolkata.
PMPL har valt Waystreams flaggskeppsplattform MPC480 för att uppgradera sitt nät. Uppgraderingen möjliggör också en ny nätdesign som kommer skapa ett stabilt, skalbart och framtidssäkert nätverk. Den nya nätdesignen och uppgraderingen gör det möjligt att hantera en framtida kundtillströmning samtidigt som säkerheten i nätverket höjs.

– Vi är väldigt glada över att ha fått en genombrottsorder i Indien. Indien är en enorm marknad och vi ser en stor potential där. Med PMPL och Genexis India som partner får vi en referenskund, vilket är viktigt. Vi har en framgångsrik utvärdering i ryggen och tillsammans ska vi att skapa ett högkvalitativt nätverk som kommer kunna leverera en snabb och stabil internetuppkoppling till såväl befintliga som framtida kunder, säger Johnny Hedlund, vd på Waystream.

Indien har stort fokus på teknologi och den nya regeringen har som mål att digitalisera landet för att stötta den starkt växande ekonomin. Investeringar i infrastruktur är av stor vikt eftersom dagens nät inte möter marknadens efterfrågan vilket öppnar upp för bolag som Genexis India som satsar på att bygga förstklassiga nätverkslösningar för sina kunder.

Genexis India Pvt har under en längre period framgångsrikt testat och utvärderat Waystreams MPC480. Tillsammans går Waystream och Genexis nu in i nästa fas där man kommer att implementera den storskaliga lösningen. Det totala ordervärdet är 3 miljoner kronor. Den första leveransen, som uppgår till ett värde av 800'000 SEK, skickas nu, medan resterande kommer att levereras under 2017.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-14 11:24 V11.8.1-2