Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 februari 2017

Waystream får indisk genombrottsorder

Waystream har fÄtt sin första order pÄ den indiska marknaden via sin nya partner Genexis India. Slutkunden, PMPL, Àr en del av Digicablecomm och Àr aktiv i Kolkata.
PMPL har valt Waystreams flaggskeppsplattform MPC480 för att uppgradera sitt nÀt. Uppgraderingen möjliggör ocksÄ en ny nÀtdesign som kommer skapa ett stabilt, skalbart och framtidssÀkert nÀtverk. Den nya nÀtdesignen och uppgraderingen gör det möjligt att hantera en framtida kundtillströmning samtidigt som sÀkerheten i nÀtverket höjs.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt glada över att ha fĂ„tt en genombrottsorder i Indien. Indien Ă€r en enorm marknad och vi ser en stor potential dĂ€r. Med PMPL och Genexis India som partner fĂ„r vi en referenskund, vilket Ă€r viktigt. Vi har en framgĂ„ngsrik utvĂ€rdering i ryggen och tillsammans ska vi att skapa ett högkvalitativt nĂ€tverk som kommer kunna leverera en snabb och stabil internetuppkoppling till sĂ„vĂ€l befintliga som framtida kunder, sĂ€ger Johnny Hedlund, vd pĂ„ Waystream.

Indien har stort fokus pÄ teknologi och den nya regeringen har som mÄl att digitalisera landet för att stötta den starkt vÀxande ekonomin. Investeringar i infrastruktur Àr av stor vikt eftersom dagens nÀt inte möter marknadens efterfrÄgan vilket öppnar upp för bolag som Genexis India som satsar pÄ att bygga förstklassiga nÀtverkslösningar för sina kunder.

Genexis India Pvt har under en lÀngre period framgÄngsrikt testat och utvÀrderat Waystreams MPC480. Tillsammans gÄr Waystream och Genexis nu in i nÀsta fas dÀr man kommer att implementera den storskaliga lösningen. Det totala ordervÀrdet Àr 3 miljoner kronor. Den första leveransen, som uppgÄr till ett vÀrde av 800'000 SEK, skickas nu, medan resterande kommer att levereras under 2017.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1