Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 februari 2017

Tre bolag blir ett – Hexatronic Network Solutions

Genom en sammanslagning av de bolagen Memoteknik, The Blue Shift och Hexatronic Elektronik & Data, har det nya bolaget Hexatronic Network Solutions bildats.
Den officiella sammanslagningen planeras till den första mars i år. Bolaget kommer fortsättningsvis att fokusera på de befintliga erbjudandena med med en tydligare inriktning mot OEM och skräddarsydda lösningar. Vd för bolaget blir Magnus Angermund, som hade samma tjänst för Hexatronic Elektronik & Data, Vice vd-rollen kommer att axlas av Robert Lindberg på sig som stod som vd för Memoteknik.

– Det är hög aktivitet inom koncernen och vi strävar hela tiden efter att utveckla vårt erbjudande. Den här sammanslagningen är logisk och ger oss dessutom en tydligare, effektivare och enklare struktur, något som är positivt i vårt fortsatta utvecklingsarbete, säger Henrik Larsson Lyon, CEO för Hexatronic Group.

– Det här känns väldigt bra med tanke på hur dessa bolag kompletterar varandra och att en sammanslagning ger flera positiva synergieffekter. Med det nya bolaget ges vi bättre möjlighet att utvecklas genom en större och mer komplett organisation som stärker vår säljkraft och våra möjligheter att supportera våra kunder, säger Magnus Angermund.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-14 11:24 V11.8.1-1