Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 27 februari 2017

Tilltänkt Impact Coatings vd misstänkt ha röjt insiderinformation

Under januari i år meddelade Impact Coatings att Göran Felldin valt att lämna vd-posten och att nuvarande CTO Henrik Ljungcrantz kommer att axla rollen som ny vd. Bytet kommer dock få vänta då Ljungcrantz delgivits misstanke om olovligt röjande av insiderinformation.
Göran Felldin kommer att kvarstå i rollen som VD tills vidare. Detta av två orsaker, dels på grund av att den tilltänkta vd:n, Henrik Ljungcrantz, CTO och styrelseledamot, har delgivits misstanke om olovligt röjande av insiderinformation. Samt dels på grund av det pågår ett intensivt försäljnings- och marknadsarbete, bland annat i Asien, vilket leds av Henrik och vilket kräver allt hans fokus och mycket resor, skriver bolaget it ett pressmeddelande.

Styrelsens motiverar beslutet att avvakta med vd-bytet med att Henrik svårligen kan tillträda som vd så länge som misstankarna om olovligt röjande av insiderinformation kvarstår mot honom. Impact Coatings kommer att påbörja en egen utredning för att säkerställa att inga interna brister finns i bolagets informationshantering.

Den operativa verksamheten i övrigt kommer inte att påverkas och Henrik kommer att fortsatt leda försäljnings- och marknadsarbetet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2