Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dr911 dreamstime.com Elektronikproduktion | 01 mars 2017

Kongsberg Automotive stänger tysk fabrik

Förra året presenterade KA en omfattande omstruktureringsplan med sikte på att minska sina omkostnader – planen skulle även resultera i en reducering av antalet fabriker från 31 till 25.
När planen offentliggjordes stod det klart att nedstängningarna främst skulle beröra de produktionsanläggningar som jobbade inom produktsegmentet för Powertrain och Chassin – och anläggningen i Basildon, England, som tillverkar fordonskontrollsystem, pedaler, elektroniska displayer, skulle bli den första att stängas.

KA har nu beslutat att fabriken i tyska Heiligenhaus kommer att vara bland de produktionsanläggningar som kommer att vara stängas ned. 56 anställda kommer att påverkas av nedstängningen och precis som fabriken i Basildon tillverkar Heiligenhaus-angläggningen bland annat fordonskontrollsystem.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1