Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© RUAG Elektronikproduktion | 06 mars 2017

Ruag bygger nytt i Ungern

Ruag öppnar en ny produktionsanläggning för aerostructures i Eger, Ungern. Under de kommande åren kommer företaget att sysselsätta fler än 180 anställda i Eger och kommer att ha investerat mer än 6 miljoner euro.
Den nya produktionsanläggningen i Ungern kommer att bli en integrerad del av Ruag Aerostructures och kommer att stödja konkurrenskraften hos de andra två produktionsanläggningarna i Emmen iSchweiz och tyska Oberpfaffenhofen.

Samtidig planerar Ruag att investera ytterligare i sin anläggning i ungerska Sirok – som är en del av Ruags Ammotec-division. Fokus för investeringarna kommer att ligga på moderna vapensystem för jakt och sportskytte samt för myndigheter och brottsbekämpning.

Som en del i utbyggnaden av produktionskapaciteten investerades det mer än 1 miljon euro i Sirok under 2016 – dessa gick till upprustning, maskiner och ett modernt Enterprise Resource Planning system (ERP).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1