Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rottefella Elektronikproduktion | 08 mars 2017

Norautron tillverkar elektroniken i ny high-tech skidbindning

SkidĂ„kning handlar om glid och grepp och placeringen av bindningen vĂ€ger tungt. Hittills har man valt den optimala bindningspositionen före skidĂ„kning – men med lite kunnande frĂ„n industrin kan detta justeras under skidĂ„kningen.
Norska Rottefella har med Semcon-Devotek och Norautrons hjÀlp uppdaterat den annars vÀldigt analoga bindningstekniken och tagit fram en elektronisk lösning.

Med den nya elektronika bindningen kan Äkaren justera positionen av bindningen under sjÀlva skidÄkningen. I en uppförsbacke vill du flytta fram bindningen för bÀsta grepp. PÄ toppen av kullen justerar du bak den för bÀsta glid. SmÄ motorer pÄ bindningen som kommunicerar via Bluetooth frÄn knappar som Àr integrerade i skidstaven gör det enkelt för Äkaren att justera positionen.

– Baserat pĂ„ erfarenheter frĂ„n flera tidigare projekt, deras multidisciplin, flexibilitet, samt sourcing kapacitet och geografiska fotavtryck valdes Norautron som vĂ„r partner för slutskedet av produktutvecklingsprocessen och för volymproduktion som kommer ske i en mycket nĂ€ra framtid, sĂ€ger John Bratland Production & Supply Chain Director pĂ„ Rottefella

– Vi Ă€r mycket glada över att vi valdes för prototyping, industrialisering och tillverkning. Vi pĂ„ Norautron kommer att göra vĂ„rt yttersta för att bidra till Rottefellas framgĂ„ng, sĂ€ger Norautrons Key Account Manager, Bibbi StĂ„lström.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1