Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© andreypopov dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 mars 2017

Nytt brittiskt miljonkontrakt till Invisio

Invisio har, via sin lokala partner MCL, ingÄtt ett fyraÄrigt avtal med det brittiska försvarsdepartementet gÀllande hörselskydd och kommunikations-utrustning anpassade till specialinsatser pÄ land, till havs och i luften.
Det initiala ordervÀrdet uppgÄr till 9,9 miljoner pund (ungefÀr 109 miljoner kronor), varav Invisios del uppskattas till 8,0 miljoner pund, motsvarande cirka 90 miljoner kronor. Avtalet innehÄller optioner för ett femte Är samt en komplett produktuppgradering tvÄ och ett halvt Är in i kontraktet. Dessa optioner Àr inte inkluderade i det initiala ordervÀrdet.

– Kontraktet Ă€r Ă€nnu en viktig milstolpe för vĂ„r bearbetning av den brittiska marknaden. Det bekrĂ€ftar kundens förtroende för oss som leverantör och lösningens betydelse för det brittiska försvarets operativa förmĂ„ga samt som skydd mot hörselskador, sĂ€ger Lars HĂžjgĂ„rd Hansen, VD för Invisio.

Det nya avtalet Àr i tillÀgg till det avtal som slöts med försvarsdepartementet 2015 (THPS-avtalet). Marlborough Communications Ltd (MCL) Àr Invisios partner i Storbritannien.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2