Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© enics Elektronikproduktion | 15 mars 2017

Enics inleder förhandlingar i Brahestad - risk för nedläggning

Kontraktstillverkaren meddelar att man inlett en förhandlingsprocess med de anställda i bolagets fabrik i finska Brahestad ( Enics Raahe Oy).
Målet är att förbättra den totala konkurrenskraften för fabriken i Brahestad. Förhandlingarna kommer att pågå i minst sex veckor.

– Det huvudsakliga målet för processen är att förbättra den övergripande konkurrenskraften, det ekonomiska resultat samt kundnöjdhet på lång sikt, säger Mikko Lassas, vd för Enics Raahe Oy.

– Baserat på våra ursprungliga planer skulle dessa åtgärder kunna vara en möjlig omstrukturering av organisationen, förändring av affärsmodellen eller en eventuell nedstängning av fabriken - helt eller delvis och överföra verksamheten till andra Enics fabriker, säger Mikko Lassas, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1