Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pichetw dreamstime.com Elektronikproduktion | 17 mars 2017

Nokia omorganiserar – delar Mobile Networks

Nokia meddelar att man kommer att genomföra förĂ€ndringar i sin organisation samt ledningsgrupp – förĂ€ndringarna kommer att trĂ€da i kraft i april.
Det finska bolaget tĂ€nker dela upp den nuvarande Mobile Networks-enheten i tvĂ„ distinkta verksamheter, tt inriktat pĂ„ produkter och lösningar – en inriktad pĂ„ produkter och lösningar, som behĂ„ller namnet Mobile Networks, och den andra pĂ„ tjĂ€nster, som kommer gĂ„ under namnet Global Services, det framgĂ„r av ett pressmeddelande.

Enligt vd och koncernchef Rajeev Sur, syftar förÀndringarna till att pÄskynda genomförandet av bolagets strategi. Man rÀknar med att de kommer att stÀrka bolaget förmÄga att driva tillvÀxt inom tjÀnstesektorn, möta förÀndrade kundkrav samt leverera ett starkt ekonomiskt resultat.

Marc Rouanne, för nÀrvarande Chief Innovation och Operating Officer, blir chef för affÀrsgruppen för Mobile Networks, ansvarig för mobila produkter och lösningar, inklusive 4G, 5G, molntjÀnster och andra mobila lösningar.

Monika Maurer, för nĂ€rvarande Chief Operating Officer för omrĂ„det ”Fixed Networks”, kommer att ta stĂ€llning som Group COO och ansvara för hela Nokias verksamhetsmodell.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1