Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© cell impact Teknik | 20 mars 2017

Cell Impacts nya produktionslina är i drift

Cell Impact AB har precis fÀrdigstÀllt en pÄgÄende installation av en ny produktionslina i Karlskoga för produktion av flödesplattor.
Huvudsyftet med produktionslinan Àr att i nÀrtid kunna möta kundernas efterfrÄgan pÄ ökade volymer av flödesplattor till brÀnsleceller. En stor del av detta arbete och relaterade investeringar har Àgt rum under 2016.

Bolaget kan nu meddela att produktionslinan har tagits i kommersiell drift. Man meddelar samtidigt att linan har pÄ ett tillfredstÀllande sÀtt uppnÄtt stÀllda krav i samband med slutförande av en ramordern frÄn en kinesisk kund. Det ger Cell Impact i nulÀget möjligheten att producera flödesplattorna i en hög takt.

Cell Impact har dÀrmed uppnÄtt en viktig milstolpe att kunna ta större volymorder. Bolaget bedömer Àven att det finns utrymme till förbÀttringar i produktionslinan med att ytterligare öka produktiviteten.

"Vi Àr mycket nöjda att ha genomfört denna viktiga milstolpe dÀr tidpunkten för ett idrifttagande Àr mycket god nu nÀr brÀnslecellsmarknaden Àntligen tar fart. Jag vill Àven framföra mitt tack till Almi för den finansiering vi erhÄllit i form av ett investeringslÄn som gjort det möjligt att idag förfoga över en fÀrdigstÀlld produktionslina", sÀger Mats Wallin, Cell Impacts vd
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1