Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 augusti 2002

Akut läge för LC-Tec

LC-Tec är helt beroende av sin största ägare, Åke Hörnell. Men han kan inte garantera företagets fortlevnad hur länge som helst.
LC-Tec befinner sig i en ekonomisk kris. Det senaste halvåret har givit ett resultat på minus 30 miljoner. Ett försök till nyemission misslyckades och därför beror nu företagets ekonomi helt på Åke Hörnell. Han äger privat och via sina bolag över 60% av aktierna i koncernen. Samtal med flera eventuella investerare pågår. "Det har inte varit någon investerare som har varit intresserad av att gå in som det sett ut nu, med den koncernstrukturen", säger Åke Hörnell.

"Jag ser det som en viktig satsning att jobba med det här teknikområdet. Det är också kopplat med andra satsningar, LCD-centrum och Crystal Valley. Och i grunden ser jag möjligheter framåt, men vi har en besvärlig marknadssituation just nu" avslutar han.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1