Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© joegough dreamstime.com Teknik | 28 mars 2017

Brand i lagerbyggnad hos Volvo – röken är giftig

Det brinner intensivt i en förrådsbyggnad hos Volvo Cars i Torslanda. Röken är giftig och räddningstjänsten uppmanar de som är i närheten av röken att stänga fönster och ventilationer.
Uppdaterad; 2017-03-28 12:24
Räddningstjänsten har 40 personer från sex brandstationer på plats som arbetar med att begränsa branden, meddelar Räddningstjänsten Storgöteborg.

Larmet inkom kl 9.35 och branden startade i en förrådsbyggnad med bland annat batterier och även ett antal bilar brinner i ett intilliggande magasin. Räddningstjänsten kommer att arbetar med branden under större delen av dagen.

Branden på Volvo är under kontroll

Räddningstjänsten Storgöteborg meddelar att branden vid Volvo Cars lokaler i Torslanda är under kontroll och rökspridningen är begränsad. Bemanningen på brandplatsen är nu tre stationer med cirka 25 personer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1