Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 augusti 2002

Ny chef ska rädda Cyncrona

En ny chef har tillsatts för OEM's bolagsgrupp EP, där bla Cyncrona ingår. Styrelsen har 90 dagar på sig att vända den negativa trenden.
För OEM's bolagsgrupper EP och Elektronik är efterfrågan fortfarande svag. Kraftfulla åtgärder har genomförts för att anpassa kostnaderna, men dessa har ännu inte nått full effekt.

Den nya chefen, Tomas Holmer, säger till Elektroniktidningen att när det nu finns så många möjligheter att köpa begagnade maskiner billigt, så kommer man att passa på. Men det är viktigt att hela tiden ha säkerställt att det finns köpare eftersom man inte har råd med att köpa på sig lager av maskiner som ingen vill köpa. Han säger även till Elektroniktidningen att företag behåller maskinerna längre, och då behövs det mer underhåll. I det läget är det bättre att sälja service och support än själva produktionsutrustningen.

"Första halvåret har varit tufft med kraftiga förändringar. Vårt fokus för närmaste framtiden är fortsatta kostnadsrationaliseringar, utveckling av produktsortimenten och att utveckla affärerna med våra kunder", säger Jörgen Zahlin, koncernchef för OEM International.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2