Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 27 augusti 2002

Rekordorder till SwitchCore

SwitchCore har fått sina enskilt största beställningar någonsin.

Henric Isacsson,
VD SwitchCore

SwitchCore AB, som utvecklar integrerade kretsar för data och Internet-kommunikation, kan idag meddela att företaget erhållit sina enskilt största beställningar någonsin. Två av SwitchCores kunder har, oberoende av varandra, lagt beställningar på vardera ca fem miljoner kronor. Båda företagen har asiatiskt ursprung och är verksamma inom segmentet för företagsnätverk. Beställningarna avser leverans under innevarande år.

- I linje med våra förväntningar är det marknaden för företagsnätverk som nu tar fart. Beställningarna visar ett tydligt trendbrott, från att tigare ha lagt order om tio- eller hundratals kretsar, lägger nu dessa kunder order motsvarande tusentals kretsar, säger Henric Isacsson, VD för SwitchCore. Att framgångarna kommer just i Asien är inte förvånande utan ett resultat av vår tidiga närvaro på den asiatiska marknaden, avslutar Henric Isacsson.

Beställningarna gäller SwitchCores CXE-16 och CXE-1000 växelkretsar för Fast Ethernet och Gigabit Ethernet, samt CXE-5000 CAM minneskretsar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2