Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 augusti 2002

Prestigeorder till Beijer

Beijer Electronics får stor prestigeorder på operatörsterminaler. Värdet uppgår till 18 Miljoner SEK.
Beijer Electronics har fått en stor prestigeorder på operatörsterminaler från Rolls Royce Vickers med brittiska försvarsdepartementet som slutkund. Beijer Electronics skall leverera över 1300 stora operatörsterminaler med ett ordervärde på cirka 18 miljoner SEK över en tvåårsperiod.

Operatörsterminalerna ingår som en vital del i mobila reservkraftverk som Rolls Royce Vickers skall leverera till den brittiska armén. Operatörsterminalerna styr och övervakar generatorerna i dieselkraftverken. Hela ordervärdet uppgår till över £100 miljoner för Rolls Royce Vickers.

Beställningen är också ett positivt resultat av Beijer Electronics nära samarbete med japanska Matsushita Electric som startade för två år sedan. Matsushita Electric marknadsför och säljer Beijer Electronics operatörsterminaler under eget varumärke genom ett så kallat brand label-avtal. Beijer Electronics har likartade samarbeten med bland annat Mitsubishi Electric och ABB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2