Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© nevs Elektronikproduktion | 12 juli 2017

Mattias Bergman slutar som vd för Nevs

Mattias Bergman, vd för elbilstillverkaren Nevs, lÀmnar sin position frÄn och med den första augusti pÄ grund av hÀlsoskÀl.
I en uppdatering meddelar bolaget att Mattias Bergman de senaste tvÄ Ären genomgÄtt ett antal operationer och behandlingar. TyvÀrr har ingen av dem hjÀlpt mot smÀrtan. TvÀrtom meddelar bolaget, de senaste mÄnaderna har smÀrtan ökat.

Mattias Bergman kommer nu - efter diskussioner med lÀkare - att fokusera pÄ att ge rehabiliteringen tillrÀcklig med fokus.

– Eftersom det inte Ă€r möjligt att kombinera VD-rollen för ett företag som Nevs pĂ„ deltid, kommer jag att avgĂ„ som vd men vara kvar i företaget i en ny position dĂ€r jag kan stödja företaget men i ett annat format, sĂ€ger Mattias Bergman i uppdateringen.

Bolagets styrelse har dĂ€rför beslutat att inleda en interimslösning dĂ€r Stefan Tilk kommer att axla rollen som vd för – han behĂ„ller Ă€ven sina befintliga roller som koncernchef och vice ordförande.

För att stödja honom kommer Morgan Fransson att gĂ„ in som COO för att hantera den dagliga verksamheten i TrollhĂ€ttan – Fransson kommer Ă€ven att vara kvar pĂ„ sin nuvarande position som produktionschef.

Styrelsen kommer att pÄbörja rekryteringsprocessen för att hitta en eftertrÀdare för Mattias Bergman, skriver bolaget.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2