Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© incap Elektronikproduktion | 17 juli 2017

Incaps vd lämnar bolaget

Incaps vd och koncernchef, Ville Vuori, kommer att lÀmna bolaget för att fortsÀtta sin karriÀr i tjÀnst hos ett annat företag.
Bolaget har nu inlett sökandet efter hans eftertrÀdare och mÄlet Àr att fylla positionen sÄ snart som möjligt. För att sÀkerstÀlla en smidig övergÄngsperiod fortsÀtter Ville Vuori i sin position tills hans ersÀttare har rekryterats och tar över vd-uppgifterna.

– "Det har varit ett nöje att arbeta pĂ„ Incap. Jag lĂ€mnar företaget med tillförsikt, eftersom Incap nu arbetar stabilt och har ett mycket professionellt team. Företagets positiva utsikter ger min eftertrĂ€dare goda möjligheter att utveckla och vĂ€xa verksamheten ytterligare, sĂ€ger Ville Vuori.

– Ville Vuori beslut att lĂ€mna företaget Ă€r beklagligt. Han har varit vd för Incap Group sedan 2014 och under has ledning har bolagets lönsamhet och affĂ€rsvolymer visat en utmĂ€rkt utveckling sĂ„ att Incap idag Ă€r i bra form. Jag önskar Ville all lycka till i hans framtida karriĂ€r, sĂ€ger Johan Ålander, styrelseordförande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2