Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 17 september 2002

MultiQ tecknar ytterligare viktigt ramavtal

5 000 platta bildskärmar till varuhus i ca 20 länder. Därutöver fick man en stororder från norska Statoil på ca 13 000 platta bildskärmar samt en order på 1 100 skärmar till Frankfurt Flygplats.
Nu har MultiQ tecknat ytterligare ett viktigt ramavtal, denna gång med ett namnkunnigt IT-tjänsteföretag som är en av de främsta leverantörerna till stora svenska och internationella detaljhandelskedjor, banker och kontor. MultiQs skärmar ingår i leveransen till en av dessa kunder.

"Att man valde MultiQs bildskärmar beror på att den har alla de egenskaper som behövs i krävande miljöer - med robust konstruktion och hög kvalitet. MultiQs platta skärm är på grund av den stilrena designen också lätt att integrera i våra kunders befintliga miljö. Vi är mycket glada för avtalet som åter igen bekräftar att vi är svårslagna i det starkt växande segmentet - kundanpassade platta bildskärmar för offentliga miljöer på den nationella såväl som internationella marknaden. Med hänsyn till önskemål från kunden kan vi i dagsläget inte offentliggöra deras namn. Vi har förhoppningen att inom avtalet få leverera 5 000-7 000 bildskärmar under kommande 3-5-årsperiod.", säger Jonas Wästberg, VD på MultiQ.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2