Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 november 2017

Fler medarbetare och nytt kontor – Combitech växer

Inom den snara framtiden vill Combitech vara över 100 medarbetare i Jönköping, och i morgon inviger de sitt nya kontor i staden.
Under 2018 räknar Combitech med att gå från 80 anställda till över 100 i Jönköping, något som möjliggörs av det nya kontoret centralt.

– Vi ville att den nya kontorslokalen skulle ligga centralt, så att det blir enkelt för både medarbetare och kunder att ta sig hit. Närheten till kommunikationer som buss och järnväg ger också fler möjlighet att resa hit på ett mer miljövänligt sätt, vilket är något vi tycker är viktigt, säger Niklas Hedlund, platschef på Combitech i Jönköping, i ett pressmeddelande.

Den nya lokalen invigs i morgon, 24 november, och kunder, partners, medarbetare och familjer är inbjudna. Under invigningen kommer projekt inom olika områden att visas upp.

– Det ska bli mycket roligt att visa upp de nya lokalerna och många av de häftiga projekt vi arbetar med, exempelvis inom digitalisering som står högst på våra kunders agenda just nu, säger Niklas Hedlund.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2