Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© begemot 30 dreamstime.com Elektronikproduktion | 01 december 2017

Danska ETK EMS växer och växer

Den globala EMS-koncernen med huvudkontor i Skanderborg har haft några år i följd med vinster. Senast 2016/17 ökade ETK EMS sin vinst före skatt med 11 procent.
– Vi försöker hålla tvåsiffriga tillväxträntor. Då har vi ett mål med att flytta oss, eftersom stillastående är lika med nedgång, säger Torben Drejer, partner och COO hos ETK EMS, i en intervju med Electronic Supply.

De senaste fem åren har tillväxten varit organisk och det med vilje. ETK EMS har inte sysslat med förvärv på en tid, enligt Torben Drejer för att skapa trygghet för sina kunder.

– Vi försöker att inte att ekonomisera och utveckla i sån grad att vi sätter våra kunders tillfredsställelse på spel. Alla ska vara med.

– Som EMS-företag representerar vi över 130 olika kunder. Vi måste leva upp till det förtroende vi får som leverantör. Design, utveckling, marknadsföring och försäljning, det gör kunderna. Vi ska leverera allt mellan supply chain och logistik och vi ska leva upp till förtroendet. Om kunderna inte får några varor har de ingen grund, säger Torben Drejer.

Några månader in i 2017/18 verkar det som att det kommer att vara bra siffror även i slutet av detta år för ETK EMS. För att lyckas med det spelar varje order roll.

– Det kräver unik kontroll på data, upphandling och processer i produktionen. Vi måste kunna tjäna pengar på varje enskild order. Gungorna kompenserar inte för karusellerna, säger Torben Drejer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1