Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Omron Elektronikproduktion | 01 december 2017

Premiäröppning för Omrons nordiska automationscenter

I september meddelade det japanska automationsföretaget Omron att de skulle öppna ett automationscenter i Malmö, och nu har invigningen ägt rum.
Nordic Automation Center (NAC), som centret heter, gör det möjligt för Omron att bidra till utveckling av ny teknik, produkter och lösningar inom sin kärnkompetens ”Machine Automation”.

– Som en del av vår i-Automation- strategi hjälper NAC tillverkarna att förbereda sig för den ”digitala fabriken”. Anläggningen ger en dedikerad automationstest- och demonstrationsanläggningen till regionens kunder. Den utgör ett nav för samhällsaktiviteter och vi var glada att se så mycket stöd från alla som deltog i öppningen. Vi fick till och med stänga registreringen på grund av händelsens populäritet. Alla våra nordiska kunder och partners har dock gott om möjligheter att delta i framtida evenemang, säger Håkan Nordkvist, Omron Nordics vd, i ett pressmeddelande.

Tanken med centret är just att ge nordiska kunder tillgång till teknik och tekniska resurser och för att hålla företaget i framkant av utvecklingen.

– Närvaron vid vår stora öppning visara tt våra kunder ser värdet av NAC och ser fram emot att upptäcka sin potential för sig själva, säger Håkan Nordkvist.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2