Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Embedded | 08 december 2017

Prevas ingår avtal med norska Denofa AS

För att säkerställa spårbarhet och hållbarhet i sin produktionskedja har Denofa beställt ett analys- och rapportverktyg från Prevas.
Företaget Denofa har en anläggning i Fredrikstad, Norge dit de årligen importerar cirka 430’000 ton sojabönor för att bearbeta dem till sojamjöl, sojaolja och sojalecitin. Företaget har nu beställt Prevas produkt Mikon för att bland annat kunna öka kvaliteten och produktiviteten.

– Vi lägger ned mycket arbete på spårning och kvalitetskontroll. Med Mikon får vi ett professionellt verktyg som kommer att göra oss ännu bättre på kvalitet. Vi kommer att spara in en del manuellt arbete, men det viktigaste är att vi får en säker databasbaserad lösning som är skapad för spårning, kvalitet, dataintegritet och transparens, säger Tore Skaaden, laboratoriechef på Denofa, i ett pressmeddelande.

Mikon är utvecklat av Prevas. Det är ett flexibelt industriellt informationssystem som används för både LIMS (Laboratory Information Management System), spårning, kontroll av utsläpp, OEE/TAK och allmän produktuppföljning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1