Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Embedded | 08 december 2017

Prevas ingår avtal med norska Denofa AS

För att sÀkerstÀlla spÄrbarhet och hÄllbarhet i sin produktionskedja har Denofa bestÀllt ett analys- och rapportverktyg frÄn Prevas.
Företaget Denofa har en anlĂ€ggning i Fredrikstad, Norge dit de Ă„rligen importerar cirka 430’000 ton sojabönor för att bearbeta dem till sojamjöl, sojaolja och sojalecitin. Företaget har nu bestĂ€llt Prevas produkt Mikon för att bland annat kunna öka kvaliteten och produktiviteten.

– Vi lĂ€gger ned mycket arbete pĂ„ spĂ„rning och kvalitetskontroll. Med Mikon fĂ„r vi ett professionellt verktyg som kommer att göra oss Ă€nnu bĂ€ttre pĂ„ kvalitet. Vi kommer att spara in en del manuellt arbete, men det viktigaste Ă€r att vi fĂ„r en sĂ€ker databasbaserad lösning som Ă€r skapad för spĂ„rning, kvalitet, dataintegritet och transparens, sĂ€ger Tore Skaaden, laboratoriechef pĂ„ Denofa, i ett pressmeddelande.

Mikon Àr utvecklat av Prevas. Det Àr ett flexibelt industriellt informationssystem som anvÀnds för bÄde LIMS (Laboratory Information Management System), spÄrning, kontroll av utslÀpp, OEE/TAK och allmÀn produktuppföljning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1