Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 18 december 2017

Global biltillverkare i fortsatt arbete med Impact Coatings

En ostasiatisk biltillverkare har utvärderat komponenter av Impact Coatings till nästa generations bränslecellsbilar, och går nu vidare med företaget.
Impact Coatings beläggning av bränslecellsplattor, Ceramic MaxPhase, har utvärderats i ett första steg av en global biltillverkare och nu har företaget fått en uppföljningsorder av beläggningen för att kunna gå vidare till nästa steg i utvärderingen. Nästa steg går ut på att tillverka mindre bränslecellsstackar där Impact Coatings beläggning ska testas ihop med övriga komponenter.

– Ordervärdet för de testbeläggningar som ska levereras nu är litet, men det långsiktiga värdet om bitillverkaren väljer våra beläggningslösningar är naturligtvis betydande, säger Henrik Ljungcrantz, vd för Impact Coatings, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1