Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission Elektronikproduktion | 22 december 2017

Leif Svensson blir ny vd på Inission Malmö

Under 2017 samlokaliserades Inissions bolag i Malmö och Sösdala till en enhet och med det arbetet avslutat meddelade nuvarande vd:n för Inission Malmö, Stefan Jönsson, att han vill lämna posten.
Stefan Jönsson vill komma närmare försäljning och marknad och kommer att fortsätta inom Inission fast med inriktning mot Inissions större kunder. Istället kommer Leif Svensson att ta över rollen som vd från och med 1 januari 2018.

– Leif var ett lätt val. Han har både lång och bred erfarenhet av EMS-branschen och har arbetat på många roller inom Inission. Han kommer senast från jobbet som säljchef på Inissions framgångsrika Munkforsfabrik. Detta blir ett naturligt karriärsteg för Leif och han är mycket taggad inför uppgiften. Med sin erfarenhet och personliga kvaliteter kommer Leif bidra till Inission Malmös fortsatta utveckling, säger Björn Lifvergren, vd på Inission, i ett pressmeddelande.

Leif Svensson har jobbat inom Inission i drygt 20 år. Tills han tillträder som vd för Inission Malmö kommer Björn Lifvergren att agera tillförordnad vd i dotterbolaget.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2