Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 07 oktober 2002

Senea i avtal med Tritech

Elmätningsföretaget Senea har beställt vidareutveckling av Senea CustCom systemets elnätskommunikationsprodukter av Tritech Teknik AB.
Avsikten är att effektivisera nuvarande produkter och erbjuda både elnätskommunikation och radiokommunikation med elmätaren till konkurrenskraftiga priser. De nya produkterna kommer att börja levereras andra halvåret 2003.

Arbetet omfattar vidareutveckling av enheter för montage på befintliga elmätare och design av modul för djup integration i elmätare. Produkterna är helt kompatibla med nuvarande system som direkt har färdig utbyggd infrastruktur för 600 000 mätpunkter.

"Med denna vidareutveckling lyfter vi elnätskommunikationen till samma nivå som vårt radiobaserade utbud och tillsammans blir de två teknikerna svårslagna. Samtidigt får vi en produkt som kan integreras in som en del i nyutvecklade elmätare", säger Annette Brodin Rampe VD för Senea.

"Samarbetet med Senea ligger i linje med Tritechs erbjudande som helhetsleveratör av högteknologisk produktutveckling. Seneas CustCom-system är en framtidsprodukt med mycket stor potential" säger Thomas Jonsson, VD för Tritech Teknik AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2