Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 oktober 2002

Delta installerar Agilents värsting

IC och SOC testaren, Agilent 93000 SOC, har installerats hos danska testhuset Delta.
Under ett nytt samarbetsavtal kommer Delta tillsammans med Agilent Technologies att förse designföretag i Europa som saknar egen tillverkning med testservice. Man har installerat en Agilent 93000 SOC testare med RF measurement suite. "Vi har installerat den största testaren som Agilent hittills har producerat till Chip&Wafers. Till att börja med kommer vi att fokusera på test av Bluetooth / WLAN och relaterade RF-produkter", säger Rolf B. Pedersen, Account Manager hos Delta. "Senare i år kommer vi även att satsa på testning av High-Speed komponenter från 10GB och uppåt.

Agilent kommer att utbilda experter hos Delta för att klara av att hantera utrustningen samt att demonstrera på seminarier. Delta har över 30 års erfarenhet av testning av elektronik.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2