Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech Elektronikproduktion | 16 maj 2018

JonDeTech tecknar full nyemission - får 30 miljoner

Teckningstiden i IR-sensorutvecklarens JonDeTechs nyemission avslutades 14 maj och tillförde företaget 30 miljoner kronor, före emissionskostnader.
Erbjudandet till allmänheten omfattade 1’875’000 aktier motsvarande 30 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader. Pengarna ska i huvudsak användas för investeringar i högvolymsproduktion, kommersialisering, utveckling av produktionsprocess och kundapplikationer, samt till rörelsekapital i företaget.

– Med emissionen på plats kan vi fokusera på att kommersialisera sensorn, hålla full fart i kundprojekten, samt fortsätta utveckla högvolymsproduktionen. Vi är glada över att både nya och gamla aktieägare har visat förtroende för bolaget genom att teckna i emissionen, säger Robert Ekström, vd för JonDeTech, i ett pressmeddelande.

När nyemissionen har registrerats hos Bolagsverket kommer det totala antalet aktier i JonDeTech att uppgå till 18’121’000 aktier och aktiekapitalet kommer att uppgå till cirka 692’540 kronor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1