Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© gomspace Elektronikproduktion | 01 juni 2018

GomSpace söker 50 nya anställda till serieproduktion

Den danska satellittillverkaren GomSpace A/S verksamhet på Aalborg har fått en order på 350 miljoner danska kronor och letar anställda för att sätta igång serieproduktion, rapporterar danska TV2 Nord.
– De nya medarbetarna kommer att arbeta i en klassisk industriproduktion, där de kommer att bidra till att öka vår produktionskapacitet. De blir en mycket viktig del av företaget och alla kommer att arbeta nära våra tillverknings- och FoU-avdelningar, säger Niels Buus, vd för GomSpace, till TV2 Nord.

Den nya ordern på 350 miljoner kronor sträcker sig över de kommande fyra åren, och GomSpace behöver gå från att utveckla tekniken bakom produkterna till serieproduktion.

De närmsta två till tre månaderna kommer GomSpace att arbeta med rekryteringen, och de flesta nya anställda kommer att hamna inom GomSpace Manufacturing.

– Vi är de första i världen att industrialisera produkter till rymden. Vi tar det mystiska och speciella med rymden och tar det in i en industriproduktion. Det är mycket uppmärksamhet kring vårt företag, så vi hoppas att inspirera de nya medarbetarna med vår miljö, säger Niels Buus till TV2 Nord.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1