Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Coala Elektronikproduktion | 05 juni 2018

Coala Life växlar upp – utökar personalstyrkan

Det svenska medicinföretaget Coala Life AB växlar upp organisationen med en ny styrelseordförande, styrelseledamot, affärsutvecklingsansvarig och en ny Customer Experience Manager.
Coala Life är ett medicintekniskt företag som är inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. De har utvecklat en rad olika produkter och tjänster för digital distansövervakning, screening och analys av hjärtat.

Nu växer företaget och tar in fler människor.

– Vi välkomnar en super-kvartett och accelererar vidare som ledaren inom digitala lösningar och tjänster för hjärtat, säger Philip Siberg, vd för Coala Life, i ett pressmeddelande.

Liselott Kilaas har tillträtt som ny styrelseordförande, Johanna Öberg som ny styrelseledamot, Anna Hernegran som ny affärsutvecklingsansvarig och Malin Sendén som ny Customer Experience Manager.

– Jag är mycket engagerad i hälsofrågor och jag ser en stor potential i Coala Life och hur medtech kan bidra till att förbättra vården. Jag tror att vi har en spännande och intressant produkt och jag hoppas att många vill använda sig av Coalan, jag är entusiastisk, säger Liselott Kilaas i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2