Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys gatso Elektronikproduktion | 08 juni 2018

Sensys Gatso levererar system till Nederländerna

Justitiedepartementet i Nederländerna har valt Sensys Gatsp Netherlands BV till att leverera, installera, underhålla och drifta ett landsvägssystem.
Systemet är ett genomsnittsmätningssystem som ska användas på landsvägar i Nederländerna. Tilldelningsbeslutet är värderat till 6,6 miljoner euro, drygt 66 miljoner kronor.

Leverans och installation av systemen kommer att påbörjas i februari 2019 och förväntas vara totalt levererade vid slutet av 2019.

– Vi är mycket stolta över vår utmärkta kvalitetsprissättning i den här konkurrentutsatta upphandlingen. Jag tror att vår flexibla plattform för dataanalys, PULS, tillsammans med vår solida leverans av service i tidigare projekt, har varit en viktig del för att vinna denna tilldelning. Vi ser fram emot att fortsätta vårt starka samarbete med den nederländska regeringen, säger Joris Lampe, CCO för Sensys Gatso Group, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1