Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© AF Consult Elektronikproduktion | 11 juni 2018

ÅF förvärvar norsk digital rådgivare

”Norge är en av våra prioriterade marknader och förvärvet av Mometo skapar en plattform för fortsatt tillväxt i regionen”, säger ÅF:s vd och koncernchef.
Mometo fokuserar på rådgivning och projektledning inom energi, vård och offentlig sektor och har en årlig omsättning på cirka 38 miljoner kronor. Bolaget är baserat i Trondheim med sina 14 medarbetare.

– Vi är glada att bli en del av ÅF. Marknaden för våra tjänster växer i Trondheimregionen och ett partnerskap med ÅF stärker våra möjligheter i större infrastruktur och vårdprojekt, säger Morten Rosmæl och Martin Engan, vd samt styrelseordförande för Mometo, i ett pressmeddelande.

Förvärvet är en del av ÅF:s strategi att utveckla sitt tjänsteerbjudande inom rådgivning och projektledning, samt utöka affären inom digitala tjänster i Norge.

– Norge är en av våra prioriterade marknader och förvärvet av Mometo skapar en plattform för fortsatt tillväxt i regionen. Det är en hög efterfrågan på digitala tjänster och tillsammans med Mometo kan vi stärka vårt digitala erbjudande inom alla sektorer, säger Jonas Gustavsson, vd och koncernchef för ÅF.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2